Bureau Aanstoot Online/Offline Communicatie & Advies in de zorgsector
communicatie in de zorg

Bureau Aanstoot verzorgt opdrachten op het gebied van communicatie & organisatie in de zorgsector.

Na verschillende communicatiefuncties in de zorgsector (webmaster medische stichting, webcoördinator patiëntenvereniging en congresorganisator ziekenhuis) was de start van mijn eigen bureau in 2009 een logische stap. Sindsdien voer ik met veel enthousiasme én een gezonde dosis humor een verscheidenheid aan opdrachten uit.

image

Online & offline communicatie: ontwerp en drukwerk van bijvoorbeeld folders, visitekaartjes, posters, teksten voor webpagina's, contentbeheer en opzet/beheer social media. Wil je graag advies over de inzet van communicatiemiddelen voor je onderneming?Ik adviseer je graag!

image

Wilt u een congres/symposium organiseren maar heeft u geen idee waar te beginnen? Ik verzorg alles van A tot Z; geschikte locatie, acquisitie sponsoren, promotie, deelnemersregistratie, accreditatie én de invulling van een sociaal programma.

Over Bureau Aanstoot

We’re here to help you navigate insurance.

Reobiz donec pulvinar magna id leoersi pellentesque impered dignissim rhoncus euismod euismod eros vitae.

 • Korte lijnen, flexibel en bereikbaar
 • Change in the volume of expected sales
 • Change in the volume of expected sales
image
image
image
Why Choose Reobiz?

We are award wining company!

Reobiz donec pulvinar magna id leoersi pellentesque impered dignissim
rhoncus euismod euismod eros vitae.
image
500 +
Insurance Policies
image
100 +
Awards WON
image
920 K
Happy Clients
Free Quote

Get a free quote to create your desired insurance.

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old working with clients with better services.

quote

  Watch awesome reviews from
  Reobiz insurance holders.

  Via een wederzijdse relatie bij Bureau Aanstoot gekomen voor o.a. onderhoud van onze website tot het maken van folders. Fijne samenwerking met korte lijntjes, waarbij Janine’s  input voor ons zeer waardevol is.

  Trudi van Loo
  Human HealthCare

  Janine heeft mij optimaal ondersteund in het ontwikkelen en vormgeven van mijn website en diverse concert aankondigingen. Zij weet creativiteit en zakelijkheid met een leuke twist te combineren, waardoor alle gelaagdheden in mijn artistieke werkzaamheden optimaal belicht worden. Meedenkend tot in elk detail en tegelijk doelgericht; Bureau Aanstoot ….. een absolute aanrader!

  Caroline Babendererde
  Muziek Verbindt

  Wat er zo fijn is aan werken met Bureau Aanstoot? Het ontzorgt! Janine neemt taken uit handen en denkt met je mee. Wat ik fijn vind aan de samenwerking is dat Janine het begrip ‘dat kan ik niet’ niet kent. Als ze niet weet hoe iets moet zorgt ze er wel voor dat ze het leert. Een extra cursus hier, informatie vragen daar. Aan het eind van de week is datgene wat we graag wilden geregeld. En dat is fijn dat iemand nét dat stapje extra zet.

  Joyce Bosman
  Oedeemtherapie Vodder Nederland
  Expert People

  Get Consultancy From Our Expert Agents

  Contact

  Postadres

  Parallelweg 45 | 9756 CB Glimmen

  Telefoon

  06 411 63 667

  Email

  info@bureau-aanstoot.nl