Bureau Aanstoot Online/Offline Communicatie & Advies in de zorgsector
Best Services

We ensure best insurance services for our clients.

Bureau Aanstoot verzorgt korte- en langlopende opdrachten op gebied van online & offline communicatie, congresorganisatie en office support (zowel op locatie als op afstand).

Online/offline communicatie, waaronder ontwerp en drukwerk van folders, visitekaartjes, posters, teksten websites, contentbeheer en opzet/beheer social media.

Bureau Aanstoot is inzetbaar voor o.a. het zoeken naar een geschikte locatie, acquisitie sponsoren, promotie en de registratie van deelnemers bij congressen en symposia.

Ondersteuning (tijdelijk of langlopend) voor uw bedrijf of organisatie bij alle voorkomende secretariële werkzaamheden. Dit kan zowel op afstand als op uw locatie.

Bureau Aanstoot

Flyers, posters of een website nodig voor uw (nieuwe) organisatie of bedrijf?  Tijdelijke secretariële ondersteuning nodig om uw secretariaat weer op de rit te zetten? Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!

 • Slagvaardig, adequaat en creatief
 • Korte lijnen
 • De juiste vertaalslag naar uw doelgroep
image
image
image

  Via een wederzijdse relatie bij Bureau Aanstoot gekomen voor o.a. onderhoud van onze website tot het maken van folders. Fijne samenwerking met korte lijntjes, waarbij Janine’s  input voor ons zeer waardevol is.

  Trudi van Loo
  Human HealthCare

  Janine heeft mij optimaal ondersteund in het ontwikkelen en vormgeven van mijn website en diverse concert aankondigingen. Zij weet creativiteit en zakelijkheid met een leuke twist te combineren, waardoor alle gelaagdheden in mijn artistieke werkzaamheden optimaal belicht worden. Meedenkend tot in elk detail en tegelijk doelgericht; Bureau Aanstoot ….. een absolute aanrader!

  Caroline Babendererde
  Muziek Verbindt

  Wat er zo fijn is aan werken met Bureau Aanstoot? Het ontzorgt! Janine neemt taken uit handen en denkt met je mee. Wat ik fijn vind aan de samenwerking is dat Janine het begrip ‘dat kan ik niet’ niet kent. Als ze niet weet hoe iets moet zorgt ze er wel voor dat ze het leert. Een extra cursus hier, informatie vragen daar. Aan het eind van de week is datgene wat we graag wilden geregeld. En dat is fijn dat iemand nét dat stapje extra zet.

  Joyce Bosman
  Oedeemtherapie Vodder Nederland