Janine Aanstoot

President & CEO

Janine Aanstoot

President & CEO
Vanuit Bureau Aanstoot verzorg ik kort- en langlopende opdrachten op gebied van online & offline communicatie, congresorganisatie en office support (zowel op locatie als op afstand). Na verschillende functies op communicatiegebied te hebben uitgevoerd in de zorg (webmaster medische stichting, webcoƶrdinator patiƫntenvereniging en congresorganisator medische scholingen) ben ik in 2009 gestart met mijn eigen communicatie- en organisatiebureau. Sindsdien voer ik met veel plezier, een gezonde dosis humor, veel enthousiasme en accuratesse een verscheidenheid aan opdrachten uit. U kunt mij benaderen voor opdrachten op het gebied van communicatie, organisatie en office support. Ook beschikbaar voor (tijdelijke) invulling bij uw bedrijf/onderneming als communicatiemedewerker, managementassistent of senior secretaresse.